Vapaa-ajattelijain liiton kesäpäivät 2010

Vapaa-ajattelijain liiton kesäpäiviä vietetään tänä vuonna Helsingissä. Kuten muutkin Suomen kaupungit, Helsinki on parhaimmillaan kesällä. Toivottavasti tulet nauttimaan siitä ainakin heinäkuun viimeiseksi viikonlopuksi.

Lauantaina 31.7. tavataan kello 15.00 ravintola Saaren yhteysaluksen laiturilla (sijaitsee Merisatamanrannassa, Pihlajasaaren laiturin vieressä Cafe Carusellin takana). Iltapäivän ja alkuillan aikana (kello 20.00 saakka) Saaressa on hyvän ruoan ja seuran lisäksi tiedossa mielenkiintoisia puheenvuoroja. Ohjelmasta vastaavat muun muassa Iivi Anna Masso ja Kirsi Virtanen sekä vasta palkittu stand-up-koomikko Risto K Järvinen. Ja kivoista keskusteluistahan vastaavat myös kaikki osallistujat.
Ravintola Saaren ohjelma herkullisine päivällisineen maksaa 30 euroa ja se maksetaan etukäteen HVA:n tilille SAMPO 800012-78971776. Merkitse maksua tehdessäsi ’kesäpäivät’ ja oma nimesi. Ennakkoilmoittautuminen on välttämätön, sillä ravintolalle pitää ilmoittaa osallistujamäärä 18.6. mennessä. Ja vain 200 ensimmäistä mahtuu mukaan!

Iltaa jatketaan sitten Helsingin terasseilla tai millaisia tempauksia nyt vapaat ajatukset alkuillasta saavatkaan kehiteltyä.

Sunnuntaina teemme yhteisen retken, ajelemme perinneratikalla (5 €) ja käymme brunssilla. Brunssi maksetaan erikseen paikan päällä (10-15 €).

Olemme varanneet edullista hostellimajoitusta Erottajanpuistosta, joka maksaa vain 28 euroa. Tämä varaus pitää tehdä toukokuun aikana, joten toimintaa, hyvät ystävät. Hotellitason majoitukset voi varata itse, mutta niissäkin on hyvä pitää kiirettä.

Lähetä ilmoittautumisesi osoitteeseen helsinki(a)vapaa-ajattelijat.fi

Kysy tarvittaessa lisätietoja Susalta, puh 050 55 77 831.
http://www.vapaa-ajattelijat.fi/helsinki/