VA2012/3s30a

Hallittu ajatus – Liittohallitus tiedottaa

75-vuotisjuhlasta

Vapaa-ajattelijain liitto täyttää tänä vuonna 75 vuotta. Muuten arkisesti vietettävän juhlavuoden kohokohtana on marraskuun alussa järjestettävä 75-vuotisjuhla.

Varsinainen juhla on kutsujuhlana vietettävät juhlaillalliset Käpylän työväentalolla Helsingissä 3. marraskuuta. Jäsenyhdistykset on kutsuttu mukaan niin, että kukin yhdistys voi lähettää sinne kaksi edustajaansa, illalliskortin hinta 20 euroa. Juhlaan on kutsuttu myös liiton toiminnassa ansioituneita ja yhteistyökumppaneita, joten tila asettaa omat rajoituksensa kutsuttavien määrään.

Juhlapäivä aloitetaan liiton toimitiloissa Neljännellä linjalla, jossa liiton puheenjohtaja Petri Karisma ja liittohallituksen varapuheenjohtaja Marko Lakkala ottavat vastaan onnitteluja ja huomionosoituksia klo 14 alkaen. Tarjolla on kahvia ja pikkusuolaista. Samalla voi tutustua uudistettuihin toimitiloihin. Tilaisuuden jälkeen on kuljetus Käpylään, jonne toki voi tulla suoraankin, jos ei osallistu vastaanottoon linjoilla.

Illallisjuhlassa kuullaan juhlaesitelmä ja juhlapuheita sekä kevyempää ohjelmaa ja muistetaan ansioituneita. Juhlapäivästä tulee oma juttunsa Vapaa Ajattelijan seuraavaan numeroon.

Liitolle työntekijä

Liittoon on palkattu työntekijä FM Jouni Vilkka nimikkeellä projektikoordinaattori. Hän on toimistolla toistaiseksi keskiviikkoisin ja tekee muut työt etätyönä Tampereella.