VA2012/3s31

Toimitukselta

Kirjoita lehteen!

Vapaa Ajattelija on kokenut uudistuksen niin ulkoasun kuin sisällönkin suhteen. Vakikirjoittajien ja -kuvittajien lisäksi otamme mielellämme vastaan uusia kirjoittajia ja kuvittajia.

Vapaa Ajattelijan tekemiseen voi osallistua usealla eri tavalla:

1) Vapaasti Ajateltua

Vapaasti Ajateltua on mielipidepalsta. Palstalle voi lähettää mielipidekirjoituksia lehden teemoista ja artikkeleista sekä vapaa-ajatteluun yleisemmin liittyviä mielipidekirjoituksia. Mielipidekirjoituksen hyvä merkkimäärä on noin 1000-2000 merkkiä.

2) Yhdistyneet Ajattelijat

Yhdistyneet Ajattelijat on palsta, jolla kerrotaan Vapaa-ajattelijain Liitto ry.:n jäsenyhdistysten toiminnasta. Onko jäsenyhdistyksesi tehnyt tempauksen kotipaikkakunnallanne? Kirjoita siitä meille!

3) Arvostelut

Oletko lukenut hyvän kirjan tai nähnyt elokuvan, joka tuo esiin vapaa-ajattelijoita kiinnostavia aiheita? Lähetä meille arvostelu! Mitä tuoreempi teos on kyseessä, sen parempi, mutta toki klassikkoteoksiakin voi arvioida uudelleen 2010-luvun näkökulmasta. Kirja/elokuva-arvostelun hyvä pituus on noin 4000 merkkiä.

4) Artikkeli/juttuidea

Onko mielessäsi aihe, josta olisi hyvä kirjoittaa lehdessä? Voit lähettää juttuvinkin toimituskunnalle työstettäväksi tai tarjota itse aiheesta kirjoittamaasi juttua julkaistavaksi lehteen.

5) Kuvitus

Maalaatko? Piirrätkö? Valokuvaatko? Teetkö sarjakuvia tai tietokonegrafiikkaa? Tarjoa töitäsi julkaistavaksi lehteen! Etsimme jatkuvasti uutta kuvamateriaalia lehteen.

Kaikki aineisto, juttuideat ja palaute lehdestä lähetetään sähköpostitse osoitteeseen toimitusneuvosto@vapaa-ajattelijat.fi

Toimituskunta varaa oikeuden olla julkaisematta ja muokata vapaasti kaikkea sille lähetettyä aineistoa. Muista kuin ennalta tilatuista jutuista emme maksa palkkiota, mutta voit toki tarjota lehteen juttuideaa tai aineistoa ja saatamme tilata sinulta jutun! Tervetuloa mukaan tekemään lehteä!


Toimituskunnan puolesta

Suvi Auvinen
toimitussihteeri